Warning: Declaration of Menu_With_Description::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home/hoftijzer/domains/hoftijzerlochem.nl/public_html/wp-content/themes/zegmaaralex/functions.php on line 35
Hoftijzer Lochem
Al onze diensten
Neem direct contact met ons op
0573-441777 / info@hoftijzerlochem.nl
Al onze diensten

Schanskorven

Steenkorven noemen wij ook wel schanskorven. Dit zijn constructies van staalmatten die worden gevuld met natuurlijke materialen. Ze zijn veel te zien als schutting gevuld met stenen bijvoorbeeld. Dit is een duurzame oplossing om bepaalde elementen aan het oog te onttrekken of de omgeving te verfraaien.
Onder andere wegen, gevels en betonconstructies kunnen worden verfraaid met schanskorven. Een steenkorf is trouwens ook nog eens enorm ruimtebesparend in vergelijking met een grondwal.

Schanskorven by Hoftijzer

De keuze wat betreft de vulling van een steenkorf is heel gevarieerd en kan dus in iedere situatie een passende oplossing vinden. Zelf spreken we daarom ook liever van schanskorven. De eigen creativiteit is hierbij leidraad. Wij helpen en adviseren u graag bij het ontwerpen van unieke schanskorven. Schanskorven in de voortuin zijn een prachtige eyecatcher. Als afbakening voor een parkeerplaats of ter verhulling van uw vuilcontainers. Als schutting tussen de buren of als goal voor de kinderen. Laat ons een waterval of led-verlichting in de schanskorven maken.

Laat uw creativiteit niet tegenhouden door het vele buitengebruik van schanskorven. Want binnen in huis zijn schanskorven ook echt origineel. Denk aan de muur bij de open haard. Of een paar schanskorven zuilen, een fantastische bloembak, de zijkant van de trap in de gang of de tafel in de keuken.

Verzin het en wij helpen het te realiseren.

Terug
naar boven