Warning: Declaration of Menu_With_Description::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home/hoftijzer/domains/hoftijzerlochem.nl/public_html/wp-content/themes/zegmaaralex/functions.php on line 35
Hoftijzer Lochem
Al onze diensten
Neem direct contact met ons op
0573-441777 / info@hoftijzerlochem.nl
Al onze diensten

Iets laten slopen

Slopen betekent volgens het woordenboek: ‘Iets totaal kapot maken.’ Wij van Hoftijzer vinden dat wel erg kort door de bocht. Want iets laten slopen is meer dan slopen. Slopen betekent ook ruimte maken voor iets nieuws. Slopen betekent ook verantwoord slopen volgens de regels en wetten.

Iets laten slopen door Hoftijzer

Hoftijzer voert alle sloopwerken uit die u maar kan verzinnen. Een schuurtje, de oude open haard, een ziekenhuis of het huis van de buren. Of het nu gaat om handmatig precisie sloopwerk binnenshuis of om totaalsloopwerk waarbij complete bebouwing inclusief funderingen moeten worden verwijderd. Wij slopen alles, klein en groot. U vindt het vast prettig om te weten dat ook in het geval van asbest (link naar asbestsanering) wij precies weten wat te doen.
En bij het slopen alleen houdt het niet op. Na afloop van het slopen voeren wij alle materialen gesorteerd af. Daarnaast wordt het terrein naar wens aangevuld, schoon en ge√ęgaliseerd opgeleverd. Er nu een schone plek ontstaan voor iets nieuws. En ja ook daarmee helpen we u graag verder. Kijk maar eens hier.

Volgens de regels iets laten slopen

Slopen doen wij geheel conform de regels en wetgeving. Niet alleen omdat dat moet maar vooral omdat wij verantwoord willen slopen, werken én bouwen. Daarom slopen wij volgens de richtlijnen van BRL SVMS 007. Hierin staat een zorgvuldige werkvoorbereiding en een veilig en milieukundig verantwoorde uitvoering van het sloopproject centraal. Slopen voor gevorderden zeg maar.
Hoftijzer gelooft ook in recycling. Want als iets gesloopt is, betekent dat niet dat het niets meer waard is. Integendeel. Wij kunnen het slooppuin verwerken tot een menggranulaat voor hergebruik. Hiervoor gebruiken wij een mobielen puinbreker.
Met deze precieze sloopverwerker kunnen wij op iedere sloop- of bouwlocatie het puin breken, zeven en sorteren. Zo kan het direct ter plekke worden hergebruikt. Of we voeren het af, als dat is wat u wilt.

Terug
naar boven