Warning: Declaration of Menu_With_Description::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home/hoftijzer/domains/hoftijzerlochem.nl/public_html/wp-content/themes/zegmaaralex/functions.php on line 35
Hoftijzer Lochem
Al onze diensten
Neem direct contact met ons op
0573-441777 / info@hoftijzerlochem.nl
Al onze diensten

Grond, Groen & Infra

“Grondverzet van A tot Z”

Met grondverzet bedoelt men het verzetten van grond zodat er een weg of constructie kan worden gebouwd. Wij van Hoftijzer zien dit graag net iets breder. Wij verzorgen uw grondverzet van A tot Z. Kortom; U heeft een plan en wij kunnen u helpen met de gehele realisatie hiervan.

Grondverzet van A tot Z betekent dat wij niet alleen de grond uitgraven, verzetten en afvoeren maar ook uw grond bewerken. Denk aan sierbestrating, weg- en waterbouw projecten, asfaltering, sloopwerkzaamheden en zelfs rioleringen en woningbouw.

Na een specialistische meting van het lengteprofiel en/of dwarsprofiel van de grond kiezen wij de juiste grondverzet machine uit ons uitgebreide machinepark gevuld met rupskranen, hydraulische graafmachines, shovels, mobiele kranen, caterpillars, grondverdichters en laserapparatuur. Met onze machines werken wij voor veel opdrachtgevers in de regio. Vaak is dat de overheid en aannemersbedrijven en steeds vaker wij werken voor particuliere opdrachtgevers.

Hoftijzer is de juiste keuze in grondverzet van A tot Z. Wij hebben namelijk alles in eigen beheer. Het maken van technische tekeningen, ontwerp en advies en ook het begeleiden van een vergunningstraject, dat doen onze vakbewame medewerkers graag. Wel zo handig en net zo makkelijk, juist omdat deze werkzaamheden hand in hand horen te gaan. Korte lijnen en een persoonlijke benadering met specialistische aanpak.

Dus wilt u de voortuin een metamorfose geven? U wilt een aanbouw aan het huis maar weet niet of dit wel kan en mag? Of wilt u een geheel nieuw huis laten bouwen? Een nieuw tuinpad? Kom gewoon eens vrijblijvend op de koffie voor een goed gesprek hierover. Want Hoftijzer verzorgt uw grondverzet van A tot Z.

Terug
naar boven