Warning: Declaration of Menu_With_Description::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home/hoftijzer/domains/hoftijzerlochem.nl/public_html/wp-content/themes/zegmaaralex/functions.php on line 35
Hoftijzer Lochem
Al onze diensten
Neem direct contact met ons op
0573-441777 / info@hoftijzerlochem.nl
Al onze diensten

Grond

Hoftijzer Lochem is een gecertificeerde grondbank en erkend is volgens de Beoordelingsrichtlijn (BRL) 9335. Een grondbank is een organisatie/bedrijf die zich richt op grondstromen. Met grondstromen wordt het afgraven, hergebruiken, opslaan, vervoeren en storten van grond bedoeld. Ook wordt onder grondbank verstaan “de plek waar partijen grond worden ingenomen opgebulkt, gekeurd en weer hergebruikt worden”. De grond die vrij komt (niet meer gebruikt wordt ter plaatse) bij grondverzet kan bij een grondbank worden aangeboden.

Veelvuldig  komen, bij diverse infrastructurele, (GWW) bouwwerken, kleine partijen grond vrij, die niet op de locatie van herkomst kunnen worden hergebruikt. De grond (zonder partijkeuring AP04) kan niet rechtstreeks elders worden hergebruikt en dient naar een depot voor tijdelijke opslag te worden afgevoerd.

Een ander groot voordeel van zo’n depot is het feit dat we hiermee in staat zijn om ook grond met spoed te accepteren. Hetzelfde geldt voor grond met puin. Op onze depots kunnen dergelijke grondstromen bewerkt worden. Rechtstreeks afhalen of levering is natuurlijk ook mogelijk.

 

Grondbanken zijn voor deskundige en snelle oplossingen, zoals voor:

  • tijdelijke opslag van grond (TOP);
  • vaststellen in hoeverre grond geschikt is voor hergebruik, keuring van een partij grond;
  • u kunt bij de grondbank zowel grond aanbieden als uw vraag naar grond aanmelden;
Terug
naar boven