Warning: Declaration of Menu_With_Description::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home/hoftijzer/domains/hoftijzerlochem.nl/public_html/wp-content/themes/zegmaaralex/functions.php on line 35
Hoftijzer Lochem
Al onze diensten
Neem direct contact met ons op
0573-441777 / info@hoftijzerlochem.nl
Al onze diensten

Mestdistributie

Met een vloeibare lading de weg op is toch even iets anders. Dit vraagt om kennis en ervaring. Hoftijzer is specialist in het vervoeren van vloeibaar transport.

Voor het vervoeren van vloeibare ladingen maken wij gebruik van onze speciale 36 m³ mestoplegger. Deze oplegger heeft gedwongen gestuurde assen zodat hij gemakkelijker manoeuvreert. Dat is vooral handig bij het inrijden van nauwe inritten. Onze mestoplegger is uitgerust met een Eykelkamp monsterkabinet. Deze is ontwikkeld om mest volgens de nieuwste en wettelijk norm te bemonsteren. Deze neemt en verzamelt automatisch deelmonsters. Geheel fraudebestendig.

Daarnaast is onze mestoplegger uitgerust met een “on-board” weeginstallatie en GPS bepalingssysteem. Uw vloeibaar mesttransport is bij ons in de juiste handen, volgens de wettelijke eisen en bepalingen.

Voor meer informatie over mestdistributie kun je contact met ons opnemen via: 0572-367849

Terug
naar boven