Warning: Declaration of Menu_With_Description::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home/hoftijzer/domains/hoftijzerlochem.nl/public_html/wp-content/themes/zegmaaralex/functions.php on line 35
Hoftijzer Lochem
Al onze diensten
Neem direct contact met ons op
0573-441777 / info@hoftijzerlochem.nl
Al onze diensten

Groenvoorziening

Bomen hebben een belangrijke functie, ze zuiveren de lucht om ons heen. Bovendien zijn bomen sfeermakers in de groene buitenruimte. Twee goede redenen om het onderhoud van uw bomen serieus te nemen. Een team van gecertificeerde boomverzorgers neemt de uitvoering ter hand. De medewerkers zijn opgeleid en beschikken over actuele vakkennis m.b.t. het snoeien, planten en verplanten van bomen, klim- en vangtechnieken, en specialistische apparatuur en machines. Wij verzorgen het totale onderhoud van de bomen. Van advies tot en met uitvoering en oplevering.

Het aanleggen en onderhouden van beplantingen in de openbare ruimte, maar ook voor instellingen, verenigingen van eigenaren, particuliere grondeigenaren en landgoederen, behoort al jaren tot ons werkpakket. Wij beschikken over de juiste vakmensen en een compleet machinepark voor het aanleggen en onderhouden van groenvoorzieningen en terreinen.

Ook het verwijderen van de meest grote bomen, op de meest moeilijk bereikbare plaatsen is voor ons geen probleem.

Terug
naar boven