Warning: Declaration of Menu_With_Description::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home/hoftijzer/domains/hoftijzerlochem.nl/public_html/wp-content/themes/zegmaaralex/functions.php on line 35
Hoftijzer Lochem
Al onze diensten
Neem direct contact met ons op
0573-441777 / info@hoftijzerlochem.nl
Al onze diensten

Asbest laten verwijderen

Asbest laten verwijderen door Hoftijzer

Bij iedere sloop van is een asbestinventarisatierapport nodig. Of het nu gaat om een kleine of grote sloop, sloop die gedeeltelijk of binnenshuis plaatsvindt. Dit rapport is altijd verplicht.
Wij van Hoftijzer zijn BRL 5052 gecertificeerd om asbestinventarisaties uit te voeren. Wij bieden u een volledige oplossing aan. Dat betekent dat wij u kunnen helpen met het inventariseren van het sloopwerk door middel van een risicoanalyse en het maken van het verplichte rapport. Daarna kunt u door Hoftijzer ook daadwerkelijk het asbest laten verwijderen volgens de richtlijnen. We verklaren ons nader.

Hoftijzers begeleiding bij asbest

Laat u door Hoftijzer helpen bij uw asbestproject. U kunt alleen asbest laten verwijderen door speciaal daartoe gecertificeerde bedrijven. Wij weten wie en waarom. Dit is belangrijk want na afloop van het asbest laten verwijderen moet er een rapport worden opgesteld waarin het sloopproject asbestvrij wordt verklaard. Wij zullen daarom toe zien op een juiste uitvoering van de asbestsanering zodat uw asbestvrijrapportage geen problemen oplevert.

Zo goedkoop mogelijk asbest laten verwijderen

Hoftijzer beseft dat asbest laten verwijderen een kostbare zaak is. Wij zijn erop uit om het zo positief mogelijk te laten uitpakken voor u. Mede aan de hand van het opgestelde asbestinventarisatierapport kunnen wij de meest gunstige offerte aanbieden voor uitvoering van de asbestsanering.

Bodemonderzoek en grondsaneringen

Het zorgvuldig omgaan met de bodem is in een steeds drukker Nederland geboden. De Wet bodembescherming vormt hiervoor het wettelijk kader. Er kunnen veel aanleidingen bestaan tot het uitvoeren van bodemonderzoek, waarbij in geval van bouwactiviteiten, herontwikkeling en aanvraag of milieuvergunning het onderzoek een verplicht karakter heeft.
Daarnaast vindt onderzoek vaak plaats bij bijvoorbeeld een (voorgenomen) aankoop van een locatie, teneinde onverwachte toekomstige kosten als gevolg van bodemverontreiniging te voorkomen. Nieuwe inzichten, op basis van onderzoek en ervaringen in de praktijk, zorgen ervoor dat het bodembeleid altijd volop in beweging is. Doordachte interpretaties van het beleid en zorgen voor pragmatische afstemming tussen bedrijfs- en/of bouwprocessen, bodemonderzoek/bodemsanering en eventuele overige onderzoeken. Een goede afstemming bespaart immers tijd en geld.

Door een scala aan werkzaamheden door de jaren heen hebben wij onze werkzaamheden verbreed en verdiept.
De volgende diensten (en combinaties) bieden wij aan;

  • Bodemonderzoeken
  • Archeologisch onderzoek
  • Asbestinventarisaties
  • Quickscan flora en fauna
  • Partijkeuringen (AP04)
  • Bodemsaneringen
  • Tanksaneringen
  • Sonderingen
  • K waarde bepaling (doorlatendheid van de bodem)
Terug
naar boven