Warning: Declaration of Menu_With_Description::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home/hoftijzer/domains/hoftijzerlochem.nl/public_html/wp-content/themes/zegmaaralex/functions.php on line 35
Hoftijzer Lochem
Al onze diensten
Neem direct contact met ons op
0573-441777 / info@hoftijzerlochem.nl
Al onze diensten

Grondwerk bedrijf

Met grondwerk bedoelt men het prepareren van de grond zodat er iets kan worden gebouwd. Ook het aanbrengen van verhardingen en funderingsmaterialen vallen hieronder. Een grondwerk bedrijf doet dus alles wat nodig is om een goede ondergrond te verkrijgen. Hoftijzer is uw grondwerk bedrijf want uw grond is ons werk.

Het grondwerk vormt in de bouwnijverheid en GWW de voorbereiding van de bouw. Het werk van een grondwerk bedrijf bestaat uit het ontgraven en verzetten van grond, het leveren en aanbrengen van grond, grind en zand. Wij van Hoftijzer zien dit graag net iets breder. Wij graven nét iets dieper. Kortom; U hebt een plan en wij helpen met de gehele realisatie hiervan.

Grondwerk bedrijf Hoftijzer

‘Uw grond is ons werk.’ Hoftijzer als grondwerk bedrijf betekent dat wij niet alleen de grond uitgraven, verzetten en afvoeren maar ook uw grond kunnen bewerken. Denk aan sierbestrating, weg- en waterbouw projecten, asfaltering, sloopwerkzaamheden en zelfs rioleringen en woningbouw.
Na een specialistische meting van het lengteprofiel en/of dwarsprofiel van de grond kiezen wij de juiste grondverzet machine uit ons uitgebreide machinepark gevuld met rupskranen, hydraulische shovels, mobiele kranen, caterpillars, grondverdichters en laserapparatuur. Met onze machines werken wij voor veel opdrachtgevers in de regio. Vaak is dat de overheid en aannemersbedrijven en steeds vaker werken wij voor particuliere opdrachtgevers.

Hoftijzer biedt totaaloplossing

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar grondwerk bedrijf dan bieden wij de oplossing. Gewoon omdat wij u overal mee kunnen helpen. Wij hebben namelijk alles in eigen beheer. Het maken van technische tekeningen, ontwerp en advies en ook het begeleiden van een vergunningstraject, dat doen onze vakbekwame medewerkers graag. Wel zo handig en net zo makkelijk, juist omdat deze werkzaamheden hand in hand horen te gaan. Korte lijnen en een persoonlijke benadering met specialistische aanpak. Dat zorgt voor overzicht en opluchting in een toch al lastig en technisch proces. Kijk zo kan het dus ook!

Eindelijk uw eigen parkeerplaats in de voortuin? U wilt een aanbouw aan het huis maar weet niet of dit wel kan en mag? Of een geheel nieuw huis laten bouwen? Kom gewoon eens vrijblijvend op de koffie voor een goed gesprek hierover.

Terug
naar boven