Warning: Declaration of Menu_With_Description::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home/hoftijzer/domains/hoftijzerlochem.nl/public_html/wp-content/themes/zegmaaralex/functions.php on line 35
Hoftijzer Lochem
Al onze diensten
Neem direct contact met ons op
0573-441777 / info@hoftijzerlochem.nl
Al onze diensten

Zelf ontwerpen en bouwen

Van kleine ontwerpen tot uitgebreide bestemmingsplannen, voor ontwerpen en bouwen bent u bij ons aan het goede adres. Zo ontwerpen wij infrastructuur voor gemeenten, overheid, bedrijven en civiele aannemers, verrichten wij civiel tekenwerk en verzorgen wij uitvoerige RAW-bestekken.

Zelf ontwerpen en bouwen

De droom van iedereen. Uw eigen ontwerp werkelijkheid maken. Wie droomt daar niet van? Maar waar te beginnen? Kavels, vergunningen, aannemers, architecten, de gemeente. Wij van Hoftijzer begrijpen dit proces als geen ander én van A tot en mét Z. Onze ervaring reikt breed en diep. Zo ontwerpen wij infrastructuur voor gemeenten, overheid, bedrijven en civiele aannemers. Wij verrichten civiel tekenwerk en verzorgen uitvoerige RAW-bestekken. Moet er eerst nog iets gesloopt worden? Of het nu gaat om een klein ontwerp of een uitgebreid bestemmingsplan, met Hoftijzer kunt u zelf ontwerpen en bouwen.

Van idee tot werkelijkheid

Er is een idee, een plan, een droom. U wilt het zelf ontwerpen en bouwen. Wellicht heeft u ook al van alles op papier gezet. Op papier is dan ook alles mogelijk; de werkelijkheid is vaak iets weerbarstiger. Daarom starten wij altijd met het in kaart brengen van mogelijkheden op uitvoerbaarheid. Met andere woorden; we testen en meten wat er in de praktijk werkelijk mogelijk is.

Wij beschikken zelf over een totaalstation en kunnen daardoor zelf de bestaande locatie makkelijk en snel in kaart brengen. Op basis van deze metingen bieden wij advies. Advies op het gebied van zelf ontwerpen en bouwen. Deze op maat ontwerpen en adviezen zijn goed doordacht, onderbouwd en praktisch uitvoerbaar. Hierbij geven wij altijd direct de tip: ‘Voorkom aanpassingen die in de uitvoeringsfase moeten worden aangebracht. Ze zijn vaak van negatieve invloed op kwaliteit, financiën en planning.’

Hoftijzer helpt u met het opstellen en realiseren van een bestemmingsplan met praktische uitvoerbaarheid, het uiteindelijke beheer en de wijze van toekomstig onderhoud. Vanzelfsprekend kunnen wij deze ontwerpen dan ook in de praktijk voor u realiseren en begeleiden wij de werkzaamheden tot en met de oplevering van het totale project.

U kunt van ons een uitgekiend kwaliteitsontwerp verwachten, waarbij uiteraard een marktconforme prijs behoort. Onze jarenlange ervaring garandeert een vakkundig advies en een gedegen oplossing. Wij bieden van berekening tot tekening tot uitvoering een totaaloplossing. Zelf ontwerpen en bouwen doet u met Hoftijzer!

Terug
naar boven