Warning: Declaration of Menu_With_Description::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home/hoftijzer/domains/hoftijzerlochem.nl/public_html/wp-content/themes/zegmaaralex/functions.php on line 35
Hoftijzer Lochem
Al onze diensten
Neem direct contact met ons op
0573-441777 / info@hoftijzerlochem.nl
Al onze diensten

Tautliners

Hoftijzer Lochem is vele opdrachtgevers van dienst. We maken gebruik van tautliners voor deelladingen of ladingen met meer laad- en los adressen. Onze flexibele en deskundige chauffeurs transporteren snel, efficiënt en zo duurzaam mogelijk.
Onze tautliners beschikken over een zeil dat eenvoudig vanaf de zijkant, achterkant of bovenkant geopend kan worden om snel te laden en lossen. Deze trailers zijn voorzien van voldoende spanbanden voor het veilig vervoeren van palletgoederen en big bags. Naast tautliners beschikken we over gesloten trailers, die we via de achterzijde laden en lossen. Deze trailers zijn licht geïsoleerd, waardoor ze het product beter beschermen.

Een aantal van de opleggers kunnen wij uitrusten met zogenaamde meeneemheftrucks waarmee we op locatie kunnen laden en lossen. Hoftijzer heeft tevens compacte en gestuurde distributie-opleggers, die ook zijn uitgerust met een meeneemheftruck, zeer geschikt voor fijnmazige distributiewerkzaamheden.

Terug
naar boven