Warning: Declaration of Menu_With_Description::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home/hoftijzer/domains/hoftijzerlochem.nl/public_html/wp-content/themes/zegmaaralex/functions.php on line 35
Hoftijzer Lochem
Al onze diensten
Neem direct contact met ons op
0573-441777 / info@hoftijzerlochem.nl
Al onze diensten

Georganiseerd transport

Het effectief en efficiënt plannen en organiseren van een transport vraagt om een zorgvuldige aanpak en uitvoering. Hoftijzer heeft jarenlange ervaring op het gebied van allerlei soorten en vormen van transport.

Al onze transporten bereiden wij voor op onze thuisbasis in Lochem. Bij ieder transport wordt gekeken naar wat de beste, snelste en meest voordelige oplossing is. Wij maken een gedegen planning en houden rekening met alle mogelijke omstandigheden. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Uw georganiseerd transport is bij ons in de beste handen. En tijdens de daadwerkelijke uitvoering staat u nooit voor vervelende verrassingen. Wij houden de planning strak in de gaten en kunnen zodoende tijdig bijsturen en informeren wanneer nodig. Ons gehele wagenpark is uitgerust met GPS volgsystemen. Wij zitten er altijd bovenop!

Onze kennis en vakmanschap op het gebied van georganiseerd transport zorgt ervoor dat wij flexibel en servicegericht handelen. Wij zijn die stipte en betrouwbare partner waarnaar u op zoekt bent.

Op Hoftijzer kunt u rekenen!

Terug
naar boven